Coaching van ondernemers

Heb jij 'een stok achter de deur' nodig om opgedane kennis over
ondernemerschap zelf succesvol in de praktijk te brengen?

Maak dan gebruik van onze dienst: Coaching van ondernemers.

Speciaal voor:

Startende ondernemers

Onder­nemers die een eigen bedrijf willen gaan starten of die net voor zichzelf zijn begonnen

Gevestigde ondernemers

Onder­nemers die al een bedrijf hebben, maar bezig zijn met ver­ande­ring van hun strate­gie

Edwin Dirkzwager | CIP Software | Klant Coaching van ondernemers

"In het eerste gesprek kwam Barry Kouer al direct met praktische ideeën."

“Ik was al een tijdje bezig een manier te vinden om mijn bedrijf in een andere richting te zetten. Als ervaren ondernemer zou dat toch geen probleem moeten zijn. Toch kwam het niet goed van de grond en besloot ik op zoek te gaan naar een sparring- en gesprekspartner om de verandering vorm te geven.

Toen ik in contact kwam met Barry Kouer was er direct een klik.
In het eerste gesprek kwam hij al direct met praktische ideeën. De ondernemersopleiding De basis voor succesvol ondernemen vond ik voor mijn situatie niet zo goed passen. 
Ik heb daarom gekozen om samen met Barry een coachingstraject in te gaan.

De eerste stap was terug te gaan naar de basis; wie ben je als mens en daarmee ook als ondernemer? Van daaruit zijn wij gaan werken aan een bedrijfsplan met nieuwe doelen.
Deze moesten aansluiten op de nieuwe weg, die ik met het bedrijf op wilde gaan. Het bleef niet bij een gesprek; ik moest ook zelf serieus aan de slag.”

Periodieke strategische coaching

Er zijn ondernemers die eerst een (online) training, workshop of opleiding bij ons volgen en aansluitend ondersteuning wensen bij de implementatie en uitvoering van de opgedane kennis in de praktijk. Deze ondernemers kunnen wij helpen door hen periodiek te coachen. Individueel of samen met partners of collega’s.

Maar ook als je niet eerst een (online) training, workshop of opleiding bij ons hebt gevolgd, kunnen we jou als ondernemer natuurlijk ondersteunen door middel van onze coaching. 

Wij helpen bij wat voor jou belangrijk is

Bij onze coaching staan jouw specifieke uitdagingen en ondernemersvraagstukken centraal. We helpen jou dus met dat wat voor jou écht belangrijk is. Onze aanpak is erop gericht dat jij zelfstandig het beste commerciële resultaat kunt behalen.

Samen met jou zorgen wij ervoor dat jouw kennis, ervaringen en vaardigheden worden vertaald naar een gestructureerde werkwijze die jij uiteindelijk volledig zelfstandig kunt toepassen.

"De sessies, die best intensief zijn, gaven mij handvatten en vooral praktisch uitvoerbare tips."

“Na een aantal sessies begon ik bij mijzelf al verandering te merken. De sturing en aanpak om de bedrijfsdoelen te bereiken, werden weer strakker en zakelijker. De sessies, 
die best intensief zijn, gaven mij handvatten en vooral praktisch uitvoerbare tips. Deze hebben ervoor gezorgd dat ik nu met mijn bedrijf in de juiste richting beweeg. 

Ik ben erg tevreden met de aanpak van Honescon en Barry Kouer in het bijzonder. De coaching gaat veel verder dan alleen wat tips. Tijdens de sessie werk je meteen aan een doortimmerd bedrijfsplan. Het proces is best intensief, maar je krijgt er ook veel voor terug. Wil je snel resultaat op je investering, in jezelf en daarmee je bedrijf? Dan beveel ik Honescon van harte aan. Niet twijfelen, maar gewoon doen!”

Edwin Dirkzwager | CIP Software | Klant Coaching van ondernemers