De ondernemers

Zaken doe je met mensen en niet met een bedrijf. Daarom stellen wij je graag voor aan de ondernemers achter Honescon:
Cees Verbree en Barry Kouer.

Kennismaking op het voetbalveld

In 1998 leerden Cees en Barry elkaar kennen. Cees was in die tijd voetbaltrainer van de A-selectie senioren van voetbalvereniging Moerkapelle. Barry maakte in dat jaar als voetballer de overstap naar voetbalvereniging Moerkapelle en kwam terecht in de selectie van Cees. Voetbaltrainer en voetballer dus. Zo begon een succesvolle samenwerking. 

Cees was in die periode werkzaam als commercieel directeur bij een middelgrote drukkerij in Waddinxveen. Hij herkende in Barry een geschikte kandidaat om zijn verkoopteam te versterken. Geselecteerd op zijn talenten en persoonlijke eigenschappen werd Barry in 1999 uiteindelijk de directe collega van Cees. 

Cees Verbree | Honescon

"Als mensen sporten, of op andere wijze opgaan in hun passie, vallen alle maskers af en zie je hun pure talenten en eigenschappen."

Cees heeft 10 jaar een trainersduo gevormd met de vader van Barry: Bert Kouer. Samen trainden zij de scheidsrechters van Scheidsrechtersvereniging Rotterdam, senioren selecties bij de voetbalverenigingen: Moerkapelle, Floreant uit Boskoop en tenslotte RCL uit Leiderdorp. Nadat Barry was gestopt met voetballen, werd ook hij uiteindelijk voetbaltrainer.
Zijn trainersloopbaan startte hij bij RCL in Leiderdorp. Dit was in het laatste seizoen van het trainersduo Cees Verbree en Bert Kouer bij dezelfde vereniging. Toen Bert Kouer in 2008 stopte als voetbaltrainer, trad Barry in de voetsporen van zijn vader.
Zo bleef het trainersduo Verbree en Kouer dus in stand. 
Cees en Barry hebben van 2008 tot 2011 de A-selectie senioren van voetbalvereniging HBSS in Schiedam getraind. 
In de periode dat Cees en Barry samen in de voetballerij actief waren, hebben zij ontdekt dat zij allebei andere mensen graag laten groeien. Als dit lukt, levert hen dit allebei veel voldoening op. Een gemeenschappelijke persoonlijke missie dus: 
dé verbindende factor tussen Cees en Barry.

"Andere mensen laten groeien.
Dat geeft ons allebei enorm veel voldoening. Het zorgt ervoor dat wij zelf ook groeien."

Trainen, coachen en het verbeteren van vaardigheden, het zit Cees en Barry dus in het bloed. Of het nu om sportteams, ondernemers of teams in organisaties gaat. De kracht van Cees en Barry ligt in het smeden van hechte teams. Zij hebben ruime ervaring opgedaan in het organiseren, ontwikkelen en coachen van ondernemers en teams binnen organisaties.
Het belangrijkste uitgangspunt daarbij was door samenwerking de gezamenlijke doelen te bereiken.

Barry Kouer | Honescon

Een stevige basis voor succesvolle samenwerking

Cees en Barry kennen elkaar zakelijk en privé dus al vele jaren. Sinds 1999 werken zij al als directe collega’s samen. Eerst in de grafische branche, daarna in de credit management en juridische dienstverlening. Daarbij hield Cees zich als commercieel directeur voornamelijk bezig met leiding geven aan het verkoopteam en het werven van nieuwe klanten. Barry richtte zich in eerste instantie vooral op het duurzaam uitbouwen en laten groeien van de relaties met deze klanten. In een later stadium heeft Barry, als operationeel manager, ruime ervaring opgedaan met het leiding geven aan de binnendienst en het optimaliseren van werkprocessen bij een jonge, groeiende organisatie. Sinds 2016 richten Cees en Barry zich op hun eigen onderneming: Honescon Praktijkgericht Ondernemen.

Cees en Barry vullen elkaar goed aan

Twee ondernemers met dezelfde persoonlijke missie: andere mensen laten groeien. Beide doen dit op hun eigen manier, vanuit hun eigen persoonlijkheid. Met veel enthousiasme, energie en humor. Integriteit speelt daarbij een belangrijke rol. Dat maakt dat Cees en Barry elkaar uitstekend aanvullen.

De gemeenschappelijke persoonlijke kernwaarden van Cees en Barry

Integriteit, wederzijds vertrouwen, respect, loyaliteit, humor, plezier, kwaliteit, groei, ontwikkeling, resultaat en dit alles in relatie tot de behoeften van anderen.

"Om succesvol te kunnen ondernemen, moet je van mensen houden"

Bekijk hier het LinkedIn profiel van Cees Verbree.

"Duurzaam succesvolle ondernemer zijn volledig integer"

Bekijk hier het LinkedIn profiel van Barry Kouer.