ONDERNEMEN IS EEN VAARDIGHEID!

Want als ondernemer moet je je voortdurend blijven ontwikkelen om niet achterop te raken bij concurrenten. Steeds weer zoek je naar nieuwe kansen en mogelijkheden om jezelf te verbeteren en zo jouw grenzen te verleggen. Bijvoorbeeld om jouw onderneming te laten groeien. Maar bovenal om de continuïteit van jouw onderneming te waarborgen. 

Je kunt je als ondernemer op allerlei manieren trainen. Maar draagt de kennis die je hierbij op doet direct bij aan jouw succes? Kun je dat wat je leert ook direct toepassen in de praktijk? Want alleen dan is het pas écht effectief.

Praktijkgerichte kennis, direct toepasbaar
Ondernemen is een vak en dat kun je leren! Honescon Praktijkgericht Ondernemen biedt diverse (online) ondernemerstrainingen, webinars, workshops en opleidingen aan. Altijd gericht op het verbeteren van jouw kennis en vaardigheden. Of je nu ondernemer bent of overweegt een eigen onderneming te starten. Of als je een functie bekleedt waarbij ondernemersvaardigheden belangrijk zijn. Zowel online als live. Direct toepasbaar, zodat jij er zelf in jouw onderneming gelijk mee aan de slag kunt!

Wat je bij ons kunt leren?
Dat is natuurlijk lastig om in het kort te beschrijven. Ondernemen omvat immers veel verschillende facetten. Kijk daarom eens naar onze diensten. Dat zal je een goede indruk geven van wat allemaal aan kennis aanbieden. En in welke vorm wij dat doen.

Het begint altijd bij jou!
Wie ben jij? Dat is de eerste vraag die wij jou stellen. Jij bent als ondernemer namelijk de belangrijkste factor binnen jouw onderneming. Zonder jou is er namelijk geen onderneming! Waar sta jij voor als mens en wat drijft jou eigenlijk? Als dit helder is, ontstaat een solide basis om aan anderen, zoals klanten en collega’s, duidelijk te maken welke waarde jij toevoegt aan hun succes. Wat jij kan, is natuurlijk ook belangrijk. Welke competenties bezit jij al? En welke wil jij verder ontwikkelen om jouw doelstellingen nog efficiënter te realiseren? Samen met jou gaan we hiermee aan de slag, waardoor jij zelfstandig, gestructureerd én blijvend succesvol kunt ondernemen. 

Vrijblijvend kennismaken?
Dat kan! Regelmatig organiseren wij activiteiten om kennis met ondernemers te delen. Daar ontmoeten wij jou graag. Maar ook los van onze activiteiten willen wij graag kennismaken. Interesse om vrijblijvend kennis te maken? Klik dan hier om contact met ons op te nemen.