Inschrijven Ondernemersopleiding
De basis voor succesvol ondernemen

Schrijf je direct in

Op deze pagina kun je je inschrijven voor deelname aan de ondernemersopleiding De basis voor succesvol ondernemen.
Dit kun je eenvoudig doen door hieronder het inschrijfformulier in te vullen. Na inschrijving ontvang je separaat per mail van ons een bevestiging van jouw deelname. 

Factuuradres
1. Kosten voor deelname
De totale kosten voor deelname aan de opleiding 'De basis voor succesvol ondernemen' bedragen € 2.100,00 exclusief 21% BTW per deelnemer. Deze kosten zullen vooraf door Honescon per e-mail worden gefactureerd. Honescon gebruikt hiervoor het door jou opgegeven factuuradres en e-mailadres. Om deel te kunnen nemen, dient de factuur van Honescon voorafgaand aan of uiterlijk op de aanvangsdatum van de opleiding volledig te zijn betaald.
2. Kosten voor deelname, gespreide betaling.
Als het jou beter uitkomt om de kosten voor deelname aan de opleiding 'De basis voor succesvol ondernemen' gespreid te betalen, dan is dat ook mogelijk. De afspraak die Honescon in dat geval met jou wil maken, is dat de totale kosten voor deelname à € 2.100,00 exclusief 21% BTW in 3 termijnen kunnen worden betaald. Daarbij geldt dat de 1e termijnbetaling voorafgaand aan of uiterlijk op de aanvangsdatum van de opleiding betaald moet zijn. Honescon stuurt hiervoor per e-mail een factuur en gebruikt hiervoor het door jou opgegeven factuuradres en e-mailadres. De 2e termijnbetaling wordt door Honescon gefactureerd na afronding van les 6 en de 3e termijnbetaling wordt door Honescon gefactureerd na afloop van les 12.
Op alle werkzaamheden die Honescon verricht, zijn de Algemene Voorwaarden van Honescon van toepassing. Deze Algemene Voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam, onder nummer 64966836. Daarnaast zijn de Algemene Voorwaarden van Honescon in te zien op of te downloaden van deze website.

Ik kom op: