Ondernemersopleiding
De basis voor succesvol ondernemen

Ondernemen is een 'vak', een vaardigheid. Wil jij succesvol ondernemen?

Volg dan onze ondernemersopleiding: De basis voor succesvol ondernemen

Wil jij goed voorbereid starten met jouw nieuwe onderneming? Of heb je al een onderneming, maar wil je jouw bestaande business model eens kritisch tegen het licht houden? Heb je plannen om jouw bestaande bedrijfsactiviteiten te gaan veranderen of wil je deze uitbreiden? 
Of werk je in loondienst en kun je bij het uitoefenen van jouw functie inzicht in het ondernemerschap goed gebruiken? 
Dan is deze opleiding echt iets voor jou!

Speciaal voor:

Startende ondernemers

Onder­nemers die een eigen bedrijf willen gaan starten of die net voor zichzelf zijn begonnen.

Gevestigde ondernemers

Onder­nemers die al een bedrijf hebben, maar bezig zijn met ver­ande­ring van hun strate­gie.

Onder­nemende mede­werkers

Mede­werkers die inzicht in het ondernemer­schap goed kunnen gebrui­ken bij de uit­oefening van hun functie.

Kerstin Schiffler | Buro Vie | Deelnemer ondernemersopleiding

"In 11 sessies delen Cees en Barry op een interactieve, humoristische maar intensieve wijze al hun kennis, ervaringen en wijsheden over het ondernemerschap."

“Heb je geen idee hoe je een gedegen businessplan in elkaar zet? Of ben je geweldig in je vakgebied, maar een leek op het gebied van ondernemen? Dan is deze opleiding echt iets voor jou! In 11 sessies delen Cees en Barry op een interactieve, humoristische maar intensieve wijze al hun kennis, ervaringen en wijsheden over het ondernemerschap.”

Het resultaat van deze opleiding

Het eindresultaat van de opleiding is dat jij in staat bent om een gefundeerd ondernemingsplan voor jouw onderneming op te stellen. En die basis vormt ook gelijk het uitgangspunt voor het opstellen van een praktisch toepasbaar strategisch plan van aanpak, zodat jij er direct mee aan de slag kunt.

Dit doen we aan de hand van 10 verschillende pijlers. Wij geven jou inzicht in wie je bent als ondernemer, over welke capaciteiten jij beschikt en hoe jij je persoonlijk kunt ontwikkelen. We gaan uitgebreid in op belangrijke voorwaarden voor succesvol ondernemerschap, zoals de commerciële toegevoegde waarde van jouw onderneming en wie jouw ideale klanten zijn. 

Daarnaast creëer je ook stap voor stap een praktisch financieel dashboard. Dit is een zeer handige ‘tool’ waarmee je niet alleen volledig inzicht krijgt in de actuele financiële situatie van jouw onderneming, maar waarmee je ook de resultaten van jouw onderneming in de toekomst kunt blijven monitoren. Als je de ondernemersopleiding volledig hebt afgerond, is jouw strategie duidelijk, concreet én toepasbaar. Je kunt dan aan de slag met de succesvolle uitvoering hiervan in de praktijk.

De opzet van deze opleiding

  • Duur opleiding: 11 weken
  • Frequentie lessen: 1 les per week
  • Locatie live opleidingen: Bedrijfsverzamelgebouw De Compagnie, Geestbrugkade 32 te Rijswijk (gratis parkeren)
  • Maximum aantal deelnemers: 8 deelnemers (live) of 4 deelnemers (online) per opleiding
  • Investering: € 1.795,00 excl. 21% BTW, per deelnemer of per bedrijf (gespreide betaling is mogelijk)
  • Startdatum eerstvolgende live opleiding: n.n.b.

"Je gaat keihard aan de slag met je eigen proces en plan, waardoor je op het einde van het traject een stevig fundament hebt voor je onderneming waarmee je verder kunt!"

“Maar, het blijft niet alleen bij het informeren… Je gaat ook keihard aan de slag met je eigen proces en plan, waardoor je op het einde van het traject een stevig fundament hebt voor je onderneming waarmee je verder kunt! Ik ben er onwijs blij mee. Als ondernemer heb ik veel geleerd en ik heb nu een stevige basis voor mijn onderneming waarop ik verder kan bouwen.”

Kerstin Schiffler | Buro Vie | Deelnemer ondernemersopleiding

Online of live deelnemen

Leren doet iedereen het liefst op zijn eigen manier. Live of online. Daarom bieden wij onze ondernemersopleiding zowel online als live aan. In (klein) groepsverband of zelfs individueel. 

Kennismaken met het programma?

Wil je eerst vrijblijvend kennismaken met de inhoud van ons opleidingsprogramma? En met de trainers? Dat kan!
Meld je dan hieronder aan voor één van onze online of live introducties.

Direct inschrijven

Om optimale aandacht aan alle deelnemers te kunnen geven en bovendien de interactie onder de deelnemers hoog te houden, kunnen wij een beperkt aantal deelnemers toelaten. Wees er dus snel bij!