Ondernemersopleiding
De basis voor succesvol ondernemen

Ondernemen is een 'vak', een vaardigheid. Wil jij succesvol ondernemen?

Volg dan onze ondernemersopleiding: De basis voor succesvol ondernemen

Wil jij goed voorbereid starten met jouw nieuwe onderneming? Of heb je al een onderneming, maar wil je jouw bestaande business model eens kritisch tegen het licht houden? Heb je plannen om jouw bestaande bedrijfsactiviteiten te gaan veranderen of wil je deze uitbreiden? 
Of werk je in loondienst en kun je bij het uitoefenen van jouw functie inzicht in het ondernemerschap goed gebruiken? 
Dan is deze opleiding echt iets voor jou!

Speciaal voor:

Startende ondernemers

Onder­nemers die een eigen bedrijf willen gaan starten of die net voor zichzelf zijn begonnen.

Gevestigde ondernemers

Onder­nemers die al een bedrijf hebben, maar bezig zijn met ver­ande­ring van hun strate­gie.

Onder­nemende mede­werkers

Mede­werkers die inzicht in het ondernemer­schap goed kunnen gebrui­ken bij de uit­oefening van hun functie.

Kerstin Schiffler | Buro Vie | Deelnemer ondernemersopleiding

"In 12 sessies delen Cees en Barry op een interactieve, humoristische maar intensieve wijze al hun kennis, ervaringen en wijsheden over het ondernemerschap."

“Heb je geen idee hoe je een gedegen businessplan in elkaar zet? Of ben je geweldig in je vakgebied, maar een leek op het gebied van ondernemen? Dan is deze opleiding echt iets voor jou! In 12 sessies delen Cees en Barry op een interactieve, humoristische maar intensieve wijze al hun kennis, ervaringen en wijsheden over het ondernemerschap.”

Het resultaat van deze opleiding

Het eindresultaat van de opleiding is dat jij een gefundeerd ondernemingsplan voor jouw onderneming hebt opgesteld. 
Een compleet ondernemingsplan dat ook de basis vormt voor 
een praktisch toepasbaar strategisch plan van aanpak, waarmee jij direct in de praktijk aan de slag kunt. Want ook jouw plan van aanpak is gereed aan het einde van de opleiding. 

Dit doen we in 12 lessen aan de hand van 11 verschillende pijlers. Wij geven jou inzicht in wie je bent als ondernemer, over welke capaciteiten jij beschikt en hoe jij je persoonlijk kunt ontwikkelen.
We gaan uitgebreid in op belangrijke voorwaarden voor succesvol ondernemerschap, zoals: de bedrijfsmissie en de commerciële toegevoegde waarde van jouw onderneming, de waarde propositie en wie jouw ideale klanten zijn. 

Daarnaast creëer je ook stap voor stap een praktisch financieel dashboard. Dit is een zeer handige ‘tool’ waarmee je niet alleen volledig inzicht krijgt in de actuele financiële situatie van jouw onderneming, maar waarmee je ook de resultaten van jouw onderneming in de toekomst kunt blijven monitoren. Het financieel dashboard laat je zien wanneer jouw onderneming voldoende winstgevend is. Hiermee bereken je welke omzet je nodig hebt om maandelijks alle kosten te kunnen betalen, een financiële reserve op te bouwen én zelf een mooi ondernemersinkomen te verdienen. 
En met behulp van het financieel dashboard bereken je ook eenvoudig de juiste kostprijs, winstmarge en verkoopprijs van jouw producten of diensten.

Als je de ondernemersopleiding volledig hebt afgerond, is jouw strategie duidelijk, concreet én toepasbaar. Je kunt dan aan de slag met de succesvolle uitvoering hiervan in de praktijk.

De opzet van deze opleiding

  • Duur opleiding: 12 weken
  • Aantal lessen: 12 lessen
  • Frequentie lessen: 1 les per week
  • Locatie klassikale live opleidingen: Bedrijfsverzamelgebouw De Compagnie, Geestbrugkade 32 te Rijswijk (gratis parkeren)
  • Maximum aantal deelnemers: 8 deelnemers (klassikaal live) of 4 deelnemers (klein groepsverband online) per opleiding
  • Investering: € 2.100,00 excl. 21% BTW, per deelnemer of per bedrijf (gespreide betaling is mogelijk)
  • Startdatum eerstvolgende klassikale live opleiding: n.n.b.*

* Als gevolg van de huidige veiligheidsmaatregelen kunnen we op dit moment nog geen nieuwe startdatum voor de klassikale live opleiding vaststellen.  

Online of live deelnemen, in (klein) groepsverband of zelfs individueel

Leren doet iedereen het liefst op zijn eigen manier. Live of online, klassikaal in (klein) groepsverband of individueel. Daarom bieden wij onze ondernemersopleiding in verschillende vormen aan. Zowel online als live. Je kunt dus zelf bepalen wat jouw voorkeur heeft. 
Het is dus ook mogelijk om direct individueel aan de slag te gaan.

"Je gaat keihard aan de slag met je eigen proces en plan, waardoor je op het einde van het traject een stevig fundament hebt voor je onderneming waarmee je verder kunt!"

“Maar, het blijft niet alleen bij het informeren… Je gaat ook keihard aan de slag met je eigen proces en plan, waardoor je op het einde van het traject een stevig fundament hebt voor je onderneming waarmee je verder kunt! Ik ben er onwijs blij mee. Als ondernemer heb ik veel geleerd en ik heb nu een stevige basis voor mijn onderneming waarop ik verder kan bouwen.”

Kerstin Schiffler | Buro Vie | Deelnemer ondernemersopleiding

Direct inschrijven

Om optimale aandacht aan alle deelnemers te kunnen geven en bovendien de interactie onder de deelnemers hoog te houden, kunnen wij een beperkt aantal deelnemers toelaten. Wees er dus snel bij!