Training
OSV Digitaal + Leadgeneratie Funnelsysteem

Zou jij elke dag nieuwe leads willen genereren via het internet, zodat je niet (nogmaals) in de problemen komt bij een nieuwe lockdown?

Dan is het vast interessant om te weten te komen hoe jij het offline businessmodel van jouw onderneming schaalbaar én minder kwetsbaar kunt maken door gebruik te maken van de mogelijkheden om via het internet in contact te komen met jouw ideale klanten. Volledig geautomatiseerd. Dus zonder dat het jou nog meer tijd kost.

Ontdek hoe je dit stap voor stap, vanuit de juiste strategie, realiseert en volg ons trainingsprogramma:

OSV Digitaal + Leadgeneratie funnelsysteem 

Speciaal voor:

ZZP ondernemers

ZZP onder­nemers die min. 2 jaar ondernemen en hun offline businessmodel schaalbaar én minder kwetsbaar willen maken door gebruik te maken van de mogelijkheden om via het internet in contact te komen met potentiële ideale klanten

MKB ondernemers

MKB onder­nemers die hun offline businessmodel schaalbaar én minder kwetsbaar willen maken door gebruik te maken van de mogelijkheden om via het internet in contact te komen met potentiële ideale klanten

Cees Verbree | Honescon

"Tijdens deze training leer je hoe je online in contact komt met potentiële (ideale) klanten. En hoe je deze ‘leads’ kunt omzetten in betalende klanten. Volledig geautomatiseerd. Dus zonder dat dit jou nog meer tijd kost."

Wij hebben dit trainingsprogramma samen met Orange Funnels ontwikkeld voor ondernemers die moeite hebben de snel veranderende wereld bij te benen en daardoor onvoldoende voorzien in de behoeften van hun (ideale) klanten. En voor ondernemers die graag meer gebruik willen maken van de mogelijkheden om via het internet in contact te komen met potentiële ideale klanten. 

Het resultaat van dit trainingsprogramma

Videotraining

Een praktische videotraining bestaande uit 9 modules, waarin je stap voor stap leert hoe je jouw eigen online marketing strategie kunt ontwikkelen.

Financieel dashboard

Een zeer handige 'tool' inclusief videotraining waarmee je berekent wanneer je winstgevend bent en waarmee je ook jouw ondernemersinkomen, kostprijs, winstmarge en verkoopprijs berekent.

Leadgeneratie funnelsysteem

Een kant-en-klaar (plug & play) leadgeneratie funnelsysteem, inclusief videotraining, waarmee je direct aan de slag kunt om jouw eigen funnel te bouwen.

Wil je weten of deze videotraining voor jou van toegevoegde waarde is?

Dat kan! Wij maken graag persoonlijk kennis. Dit doen we tijdens een gratis online sparringsesie van 50 minuten. 

"Een schaalbaar leadgeneratiesysteem zorgt voor meer online zichtbaarheid, meer potentiële klanten, meer betalende klanten én (online) verkoop."

Max van Rooy | Orange Funnels

Bouw direct jouw eigen online funnelsysteem

  • Praktische videotraining bestaande uit 9 modules
  • Persoonlijke online leeromgeving (voor elk device toegankelijk)
  • 12 maanden lang, 24 uur per dag voor jou toegankelijk
  • Financieel dashboard, inclusief videotraining
  • Kant-en-klaar (plug & play) leadgeneratie funnelsysteem, inclusief videotraining
Barry Kouer | Honescon

"We bieden ondernemers hiermee een platform waarmee zij zelf in staat zijn op een succesvolle manier een schaalbare online business te bouwen."