Over Honescon

Honescon staat voor eerlijk advies

Onze naam Honescon is afgeleid van het Latijnse begrip ‘Honestus Consilium’. Letterlijk betekent dat: ‘Eerlijk Advies’. En dat is ook de basis voor de diensten, die we bij Honescon leveren op het gebied van direct toepasbare en praktijkgerichte ondernemersvaardigheden.

Wij ontmoeten veel ondernemers en ondernemende medewerkers. Vaak zijn dit vakkundige professionals. Zelfs top specialisten op hun vakgebied. Eenmaal in gesprek met deze professionals, merken wij regelmatig dat zij ondanks hun kennis en ervaring toch moeite hebben met het ondernemerschap en alles wat daarbij komt kijken.

Al deze professionals volgen best regelmatig een training om zich te ontwikkelen. En zij raadplegen ook wel eens een externe specialist voor specifieke kennis. Prima manieren om jezelf te verbeteren, natuurlijk. Maar dan komt het moeilijkste: hoe pas je het geleerde zelf succesvol toe in de praktijk, zonder terug te vallen in oude gewoonten? Want alleen als dat lukt, is het pas echt effectief!

Onze commerciële toegevoegde waarde

Honescon leert ondernemers en ondernemende medewerkers hoe zij, met behulp van direct toepasbare praktische kennis, in staat zijn om op integere wijze zelfstandig, gestructureerd én blijvend succesvol te ondernemen. Hierdoor beïnvloeden zij zelf op positieve wijze hun persoonlijke ontwikkeling en de continuïteit en/of gewenste groei van hun onderneming.

Wat doet Honescon?

Honescon helpt ondernemers en ondernemende medewerkers in Nederland, door middel van het ontwikkelen en aanbieden van praktijkgerichte en direct toepasbare kennis in de vorm van (online of live) trainingen, workshops, opleidingen, bedrijfsontwikkelprogramma’s, coaching en/of interactieve presentaties, bij het verbeteren van ondernemersvaardigheden en goed doordacht en succesvol ondernemerschap.

Wil jij integer ondernemen
met meer rendement?

Dan maken wij graag vrijblijvend kennis met jou!