Astrid Spanjaardt Coaching

Samen met Astrid Spanjaardt van Astrid Spanjaardt Coaching helpen wij organisaties het beschikbare potentieel van zowel de ondernemer(s) als de medewerkers zo optimaal mogelijk te benutten. Dit doen we door gezamenlijk het bedrijfsontwikkelprogramma Blijvend leren = beter presteren aan te bieden. De kennis en ervaring van Astrid Spanjaardt op het gebied van talentenanalyse, competenties, persoonlijke ontwikkeling, teamcoaching en executive coaching is hierbij onmisbaar.

"Als je iets wilt veranderen, heeft dat 'iets' je meestal ook veel goeds gebracht."

Astrid Spanjaardt

Astrid Spanjaardt is eigenaresse van Astrid Spanjaardt Coaching. De levensmissie van Astrid is mensen met plezier naar hun werk te laten gaan, zodat zij optimaal kunnen groeien en nog betere resultaten halen. Het belang van plezier geldt voor haar niet alleen op het werk maar ook in het leven, en die houding draagt Astrid graag over. Het betekent voor Astrid ook dat er geen goed of fout is: zelfs als je iets wilt veranderen heeft dat ‘iets’ je meestal ook veel goeds gebracht.

Astrid Spanjaardt Coaching: Samen groeien en ontwikkelen

Astrid Spanjaardt Coaching helpt ondernemers en medewerkers inzicht te krijgen in hoe zij hun potentieel nog beter kunnen benutten, zodat zij hun persoonlijke en organisatiedoelen nog effectiever realiseren. 

"Vanuit een helder inzicht kun je leren jouw eigen talenten én die van anderen effectief in te zetten."

Astrid, Cees en Barry vullen elkaar uitstekend aan

De kracht van Cees en Barry ligt in het smeden van hechte teams. Zij hebben ruime ervaring opgedaan in het organiseren, ontwikkelen, trainen en coachen van ondernemers en medewerkers. Het belangrijkste uitgangspunt daarbij is door samenwerking de gezamenlijke doelen te bereiken. Samenwerking ontstaat echter ook door het stimuleren van persoonlijke groei en het benutten van individuele mogelijkheden. Dat begint bij inzicht in je eigen talenten als ondernemer én inzicht in de talenten van anderen. Bijvoorbeeld de sterke punten van jouw medewerkers. Vanuit een helder inzicht kun je leren jouw eigen talenten én die van anderen effectief in te zetten. En dat is juist de kracht van Astrid Spanjaardt. Op deze wijze is Astrid een zeer waardevolle aanvulling op Cees en Barry.

Meer strategisch partners van Honescon:

Ik kom op: