BNI Den Haag

Samen met Fred van Zwieten van BNI Den Haag ondersteunen wij wekelijks vele ondernemers in de regio Den Haag op het gebied van effectief zakelijk netwerken op basis van aanbevelingenmarketing. Daarnaast geven wij samen met Fred regelmatig interactieve presentaties tijdens ondernemers(netwerk)evenementen.

"Onderzoek alles en behoud het goede."

Fred van Zwieten

Fred van Zwieten is sinds augustus 2005 betrokken bij BNI®. Eerst als lid en later, sinds maart 2009, als Executive Director ofwel Regiodirecteur van de regio Den Haag. Fred is én ademt positiviteit en persoonlijke groei. Zijn doel is het helpen van zoveel mogelijk ondernemers bij het realiseren van hun persoonlijke of ondernemingsdoelstellingen. De kracht van Fred is het verbinden van mensen. Altijd gericht op het uitbreiden van relaties door mensen met specifieke kennis en ervaring met elkaar in contact te brengen, waardoor samenwerking mogelijk wordt en nieuwe kansen ontstaan.  

BNI Den Haag: Geven Loont

BNI® staat voor Business Network International en is de grootste aanbevelingen marketing organisatie ter wereld. De leden zijn ondernemers die elkaar helpen om hun bedrijf te laten groeien. Dit doen ze onder andere door zich te committeren aan de voornaamste kernwaarde: Geven Loont®. In de regio Den Haag komen wekelijks enkele honderden ondernemers bij elkaar om te netwerken. Het verbinden van ondernemers en het gericht genereren van zakelijke aanbevelingen voor elkaar staat daarbij centraal. Dit gebeurt in een positieve, ondersteunende en gestructureerde omgeving. Cees en Barry maken beide als Area Director Consultant deel uit van het management team van BNI Den Haag, de onderneming van Fred van Zwieten. Vanuit die rol zijn wij beide verantwoordelijk voor een eigen deelregio en ondersteunen wij wekelijks vele ondernemers bij het succesvol toepassen van de BNI-structuur. Daarnaast is Cees verantwoordelijk voor de kwaliteit van de regio. Hij ontwikkelt voor BNI Den Haag specifieke trainingen. Trainingen die de BNI-vaardigheden en de ondernemers­­vaardigheden van leden helpt verbeteren. Barry verzorgt de ledenadministratie voor BNI Den Haag en houdt zich bezig met de organisatie en marketing. 

"Samenwerking ontstaat door het verbinden van mensen."

Fred, Cees en Barry vullen elkaar goed aan

De kracht van Cees en Barry ligt in het smeden van hechte teams. Zij hebben ruime ervaring opgedaan in het organiseren, ontwikkelen, trainen en coachen van ondernemers en medewerkers. Het belangrijkste uitgangspunt daarbij is door samenwerking de gezamenlijke doelen te bereiken. Samenwerking ontstaat echter ook door het verbinden van mensen. En dat is juist de kracht van Fred van Zwieten. Op deze wijze is Fred een zeer waardevolle aanvulling op Cees en Barry.

Meer strategisch partners van Honescon:

Ik kom op: