Bureau Hardes

Samen met Dennis Hardes van Bureau Hardes helpen wij organisaties met het beschikbare potentieel meer te doen in minder tijd. Een nog hoger rendement behalen dus. Dit doen we door onze kennis op het gebied van bedrijfsstrategie en bedrijfsvoering te koppelen aan de strategische marketingkennis van Dennis. De kennis en ervaring van Dennis Hardes op het gebied van identiteit versus imago, branding, marketingstrategie en art direction & design is hierbij van grote toegevoegde waarde.

"Resultaat is wat telt en wat daarvoor nodig is, maakt niet uit."

Dennis Hardes

Dennis Hardes is eigenaar van Bureau Hardes. Al op zeer jonge leeftijd wist Dennis al dat hij ‘iets creatiefs’ zou gaan doen. Dennis heeft, zoals hij het zelf zegt: “kinderlijke nieuwsgierigheid en onbevangenheid”. In feite heeft hij een enorme drang om te ontdekken. Dennis wil gewoon alles weten. Zakelijk blijkt dit een handige gave te zijn. Met oprechte interesse komt Dennis snel bij de échte kans of het échte probleem van zijn klant terecht. Al bestaat zijn vak deels uit modellen, data, feiten en cijfers, maatwerk zorgt voor de meest effectieve oplossingen. Resultaat is wat telt en wat daarvoor nodig is, maakt niet uit. Dennis durft daarbij ook voorbij zijn eigen expertise te denken. Middelenvrije oplossingen. Doen wat nodig is om zijn klanten écht verder te helpen.

Bureau Hardes: krachtige marketing met rendement

Bureau Hardes helpt ambitieuze ondernemers bij het opstarten van een nieuw bedrijf, het lanceren van een nieuw product of een nieuwe naam, het vergroten van de naamsbekendheid of de zichtbaarheid bij de juiste doelgroep(en) en het opbouwen en laten groeien van een merk. Maatwerkoplossingen mét resultaat op het gebied van marketing, strategie en branding.

"Om doelstellingen te behalen, is het belangrijk dat er eerst een stevig fundament komt om op te bouwen."

Dennis, Cees en Barry vullen elkaar uitstekend aan.

De kracht van Cees en Barry ligt in het ontwikkelen van een praktisch toepasbare bedrijfsstrategie. Zij hebben veel ondernemers geholpen bij de organisatorische, operationele en financiële kant van het ondernemen. Cees en Barry zijn daarnaast specialisten in sales en accountmanagement. Een onmisbaar aspect om commerciële doelen efficiënter te behalen, is een goed doordachte en krachtige marketingstrategie. En dat is juist de kracht van Dennis Hardes. Daarom is Dennis een zeer waardevolle aanvulling op Cees en Barry.

Meer strategisch partners van Honescon:

Ik kom op: