LinStra Fotografie

Dagelijks helpen wij ondernemers bij het ontwikkelen van hun missie, visie en strategie. Een belangrijk onderdeel daarvan is het bepalen van de commerciële toegevoegde waarde. Het onderscheidend vermogen, de reden waarom klanten voor jouw onderneming kiezen. Vervolgens moet dit vertaald worden naar een unieke boodschap én een authentieke uitstraling, die de doelgroep(en) aanspreekt. De kennis en ervaring van Linda Straathof op het gebied van toegankelijke en authentieke beelden is hierbij van grote toegevoegde waarde voor onze relaties. 

"Laat de wereld jouw authenticiteit zien en verdien daarmee het vertrouwen."

Linda Straathof

Linda Straathof is eigenaresse van LinStra Fotografie. Linda is een echte beelddenker. Van jongs af aan was het al duidelijk dat fotografie haar passie was. Linda volgde de fotografie opleiding aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam. In 2018 besloot zij haar eigen bedrijf op te richten. Zo behoorde Linda tot de 30% van de 19-24 jarigen die in 2018 een eigen bedrijf heeft opgericht. Portretfotografie is echt haar ding. De mens voor de camera is voor haar het meest interessante, energieke en afwisselende object. Linda laat haar klanten graag ervaren wat het is om een puur, authentiek beeld van zichzelf te laten maken. Passend bij het doel van de beelden. Maar niet iedereen is enthousiast over poseren voor de camera. Daarom kweekt Linda met veel persoonlijke aandacht vertrouwen bij haar klanten, waardoor zij zichzelf kwetsbaar durven opstellen voor haar en haar camera. Zo vangt zij de kern en ontstaan toegankelijke en authentieke beelden, die het juiste verhaal vertellen.

LinStra Fotografie: Toegankelijke en authentieke beelduitstraling

LinStra Fotografie houdt zich bezig met bedrijfsreportages, projectfotografie en zakelijke portretten en richt zich daarbij voornamelijk op MKB ondernemingen. LinStra Fotografie geeft mensen en mensen in organisaties het inzicht van het belang van toegankelijke en authentieke beelden, die laten zien wat zij willen uitstralen en communiceren. Daarmee kunnen doelstellingen nog efficiënter gerealiseerd worden.

"Doelen behaal je beter als je jouw doelgroep(en) aanspreekt met de juiste toegankelijke en authentieke uitstraling."

Linda, Cees en Barry vullen elkaar uitstekend aan

De kracht van Cees en Barry ligt in het smeden van hechte teams. Zij hebben ruime ervaring opgedaan in het organiseren, ontwikkelen, trainen en coachen van ondernemers en medewerkers. Het belangrijkste uitgangspunt daarbij is door samenwerking de gezamenlijke doelen te bereiken. Doelen behalen onze relaties ook beter en efficiënter wanneer zij de juiste doelgroep(en) aanspreken met de juiste toegankelijke en authentieke uitstraling. En dat is juist de kracht van Linda Straathof. Op deze wijze is Linda een zeer waardevolle aanvulling op Cees en Barry.

Meer strategisch partners van Honescon:

Ik kom op: