Orange Funnels

Samen met Max van Rooy van Orange Funnels hebben wij het hybride 90 dagen programma Succes In Ambtieus Ondernemerschap ontwikkeld. Tijdens dit programma leer je o.a. hoe je online in contact komt met potentiële (ideale) klanten. En hoe je deze ‘leads’ kunt omzetten in betalende klanten. Volledig geautomatiseerd. Dus zonder dat dit jou nog meer tijd kost. De kennis en ervaring van Max van Rooy op het gebied van succesvol online ondernemen, funnelsystemen en online marketing is hierbij onmisbaar geweest.

"Gepassioneerde ondernemers zijn in staat een betekenisvolle bijdrage te leveren."

Max van Rooy

Max van Rooy is eigenaar van Orange Funnels. Max is én ademt persoonlijke groei. Zijn passie is de individuele ontwikkeling van ondernemers tot volle bloei te laten komen. De kracht van Max is anderen te laten inzien dat zij meer kunnen dan zij zichzelf realiseren. Hij daagt mensen uit meer van hun potentie te benutten, waardoor zij het maximale resultaat uit zichzelf halen.

Orange Funnels: Jouw unieke funnel systeem

Orange Funnels helpt nationale en internationale ondernemers met het ontwerpen, bouwen en lanceren van succesvolle bedrijven. Zij werken samen met ’s werelds grootste denkers en innovators op het gebied van persoonlijke groei, strategie, marketing, sales, funnels, techniek, systemen, software, social media, branding en design. Orange Funnels brengt dagelijks de toekomst naar jouw bedrijf en stelt jou in staat om zowel persoonlijk als zakelijk te groeien naar de ondernemer waar jij van droomt: een ondernemer die een grote impact kan hebben op onze wereld.

"Samenwerking ontstaat door het stimuleren van persoonlijke groei en het benutten van individuele mogelijkheden."

Max, Cees en Barry vullen elkaar uitstekend aan

De kracht van Cees en Barry ligt in het smeden van hechte teams. Zij hebben ruime ervaring opgedaan in het organiseren, ontwikkelen, trainen en coachen van ondernemers en medewerkers. Het belangrijkste uitgangspunt daarbij is door samenwerking de gezamenlijke doelen te bereiken. Samenwerking ontstaat echter ook door het stimuleren van persoonlijke groei en het benutten van individuele mogelijk­heden. En dat is juist de kracht van Max van Rooy. Op deze wijze is Max een zeer waardevolle aanvulling op Cees en Barry.

Meer strategisch partners van Honescon:

Ik kom op: