Cees Verbree leerde mij dat je als mens en ondernemer open moet staan voor veranderingen als je iets wilt bereiken in het leven

"Cees Verbree is een enorme motivator, een coach die mensen zichzelf laat ontwikkelen op commercieel en ondernemersvlak."

“Ik heb Cees Verbree leren kennen tijdens BNI trainingen en bij mijn vertrouwde zakelijk netwerk van BNI Vuurbaak. De naam Cees Verbree zei mij eerst niets, maar daar is in de achterliggende periode wel heel veel verandering in gekomen. Ik hoorde mensen positief over Cees praten. Zo van: “Je moet eens contact opnemen met Cees Verbree. Dat is een uitstekende commercieel adviseur en ondernemerscoach.”

Cees leerde mij dat je als mens en ondernemer open moet staan voor veranderingen als je iets wilt bereiken in het leven. Op basis van een goed en vertrouwd advies. Een eerlijk advies, daar keek ik naar uit. Ik houd wel van een uitdaging. Zowel op persoonlijk vlak, als op zakelijk vlak. Je laten informeren door experts, ja wie wil dat nou niet, dacht ik! Daarom ben ik met Cees in gesprek gegaan om samen te bekijken hoe wij Bouwbedrijf Lisse en mijzelf als persoon succesvoller zouden kunnen maken.”

"Ik ben tot de prachtige conclusie gekomen dat de door Cees aangedragen veranderingen resultaat opleveren. Positief resultaat wel te verstaan!"

“Na een goed jaar verder te zijn en de aanwijzingen van Cees te hebben verwerkt in mijn bedrijf, ben ik tot de prachtige conclusie gekomen dat de door Cees aangedragen veranderingen resultaat opleveren. Positief resultaat wel te verstaan! Cees’ passie voor mensen bouwt relaties op. Cees Verbree is een enorme motivator, een coach die mensen zichzelf laat ontwikkelen op commercieel en ondernemersvlak. Daarbij verbindt Cees mensen die wat voor elkaar kunnen betekenen. Kortom, allemaal succesfactoren die je als ondernemer nodig hebt om succesvol te worden. Cees, ik wil jou tot zover bedanken voor alles wat je voor Bouwbedrijf Lisse hebt gedaan en spreek hierbij mijn waardering uit voor jou als persoon. Je bent altijd opgewekt en positief. Jouw gedrevenheid en oprechtheid worden zeer gewaardeerd. Je bent een zeer waardevolle relatie en ik zal jou en Honescon van harte aanbevelen bij mijn relaties.”

Wat klanten nog meer over ons zeggen?

Ondernemersopleiding

Ik gun iedereen een Cees en Barry!

Individuele coaching

Na afloop van elke coachsessie had ik weer honderdduizend ideeën

Individuele coaching

Door de coaching van Cees Verbree weet ik heel goed welke richting ik op wil met mijn bedrijf Foodtality

Ik kom op: