De coaching gaat veel verder dan alleen wat tips. Tijdens de sessies werk je meteen aan een doortimmerd bedrijfsplan.

"In het eerste gesprek kwam Barry Kouer al direct met praktische ideeën."

“Ik was al een tijdje bezig een manier te vinden om mijn bedrijf in een andere richting te zetten. Als ervaren ondernemer zou dat toch geen probleem moeten zijn. Toch kwam het niet goed van de grond en besloot ik op zoek te gaan naar een sparring- en gesprekspartner om de verandering vorm te geven.

Toen ik in contact kwam met Barry Kouer was er direct een klik.
In het eerste gesprek kwam hij al direct met praktische ideeën. De ondernemersopleiding De basis voor succesvol ondernemen vond ik voor mijn situatie niet zo goed passen. Ik heb daarom gekozen om samen met Barry een coachingstraject in te gaan.”

"De sessies, die best intensief zijn, gaven mij handvatten en vooral praktisch uitvoerbare tips."

“Na een aantal sessies begon ik bij mijzelf al verandering te merken. De sturing en aanpak om de bedrijfsdoelen te bereiken, werden weer strakker en zakelijker. De sessies, die best intensief zijn, gaven mij handvatten en vooral praktisch uitvoerbare tips. Deze hebben ervoor gezorgd dat ik nu met mijn bedrijf in de juiste richting beweeg. Ik ben erg tevreden met de aanpak van Honescon en Barry Kouer in het bijzonder. De coaching gaat veel verder dan alleen wat tips. Tijdens de sessie werk je meteen aan een doortimmerd bedrijfsplan. Het proces is best intensief, maar je krijgt er ook veel voor terug. Wil je snel resultaat op je investering, in jezelf en daarmee je bedrijf? Dan beveel ik Honescon van harte aan. Niet twijfelen, maar gewoon doen!”

Wat klanten nog meer over ons zeggen?

Ondernemersopleiding

Ik gun iedereen een Cees en Barry!

Individuele coaching

Na afloop van elke coachsessie had ik weer honderdduizend ideeën

Individuele coaching

Door de coaching van Cees Verbree weet ik heel goed welke richting ik op wil met mijn bedrijf Foodtality

Ik kom op: