De ondernemersopleiding heeft mij nieuwe inzichten gegeven in mijn eigen bedrijf en in wat voor ondernemer ik ben en wil zijn

"Het is bijzonder dat ik veel van het geleerde al wel toepaste bij mijn klanten maar nooit voor mijn eigen bedrijf."

Nathalie Scholtens is eigenaresse van een administratiekantoor en heeft deelgenomen aan onze ondernemersopleiding De basis voor succesvol ondernemen.

“De ondernemersopleiding die ik bij Honescon heb gevolgd, heeft mij nieuwe inzichten gegeven in mijn eigen bedrijf en in wat voor ondernemer ik ben en wil zijn. Het is bijzonder dat ik veel van het geleerde al wel toepaste bij mijn klanten maar nooit voor mijn eigen bedrijf. Deze opleiding geeft zoveel waardevolle informatie en praktische handvatten, waardoor je als ondernemer naar een hoger niveau van professionaliteit wordt getild.” 

"Deze opleiding geeft zoveel waardevolle informatie en praktische handvatten, waardoor je als ondernemer naar een hoger niveau van professionaliteit wordt getild."

Mede door de kundige, enthousiaste en betrokken lessen van Barry en Cees en de persoonlijke aandacht voor jouw specifieke vraagstukken als ondernemer is deze opleiding voor mij perfect geweest om te groeien als ondernemer en te werken aan mijn onderneming!

Wat klanten nog meer over ons zeggen?

Ondernemersopleiding

Ik gun iedereen een Cees en Barry!

Individuele coaching

Na afloop van elke coachsessie had ik weer honderdduizend ideeën

Individuele coaching

Door de coaching van Cees Verbree weet ik heel goed welke richting ik op wil met mijn bedrijf Foodtality

Ik kom op: