Het advies van Honescon is altijd integer, duidelijk, persoonlijk en praktisch

"Honescon biedt ons de perfecte aanvulling voor onze onderneming om zakelijk (blijvend) succesvol te zijn"

Wouter Horstink en Marco van Leeuwen zijn industrieel vormgevers en hebben gebruik gemaakt van onze dienst Coaching van ondernemers.

“Sinds een aantal jaren genieten wij (Design Studio Bananagun) van zakelijke coaching sessies van Cees en Barry van Honescon. Hoewel wij exact weten hoe we als professionals/ontwerpers willen opereren, biedt Honescon ons de perfecte aanvulling voor onze onderneming om ook zakelijk (blijvend) succesvol te zijn. Het advies van Honescon is altijd integer, duidelijk, persoonlijk en praktisch.”

"Door de coaching is de juiste zakelijke professionaliteit in onze onderneming ontstaan, die de stabiliteit en rust creëert om te doen wat we het liefste doen: ons vak uitoefenen en groeien als professional"

“Onderwerpen tijdens de coaching lopen uiteen, afhankelijk van onze behoefte, van het werken aan zaken als onze effectiviteit, doelstellingen en marketingstrategie tot het spiegelen van acute zakelijke dilemma’s. De grootste waarde is echter nog algemener gebleken. Door de coaching is de juiste zakelijke professionaliteit in onze onderneming ontstaan, die de stabiliteit en rust creëert om te doen wat we het liefste doen: ons vak uitoefenen en groeien als professional. Sinds onze samenwerking met Honescon zijn we als onderneming en ondernemers structureel gegroeid, zowel in omzet als in professionaliteit.”
Mentorbegeleiding voor ZZP ondernemers

Wat klanten nog meer over ons zeggen?

Ondernemersopleiding

Ik gun iedereen een Cees en Barry!

Individuele coaching

Na afloop van elke coachsessie had ik weer honderdduizend ideeën

Individuele coaching

Door de coaching van Cees Verbree weet ik heel goed welke richting ik op wil met mijn bedrijf Foodtality

Ik kom op: