Ik heb nu een stevige basis voor mijn onderneming waarop ik verder kan bouwen

"In 12 sessies delen Cees en Barry op een interactieve, humoristische maar intensieve wijze al hun kennis, ervaringen en wijsheden over het ondernemerschap"

Kerstin Schiffler is specialist in zelfbeeld en eetstoornissen en heeft deelgenomen aan onze ondernemersopleiding De basis voor succesvol ondernemen.

“Heb je geen idee hoe je een gedegen businessplan in elkaar zet? Of ben je geweldig in je vakgebied, maar een leek op het gebied van ondernemen? Dan is deze opleiding echt iets voor jou! In 12 sessies delen Cees en Barry op een interactieve, humoristische maar intensieve wijze al hun kennis, ervaringen en wijsheden over het ondernemerschap.”

"Je gaat keihard aan de slag met je eigen proces en plan, waardoor je op het einde van het traject een stevig fundament hebt voor je onderneming waarmee je verder kunt!"

“Maar, het blijft niet alleen bij het informeren… Je gaat ook keihard aan de slag met je eigen proces en plan, waardoor je op het einde van het traject een stevig fundament hebt voor je onderneming waarmee je verder kunt! Ik ben er onwijs blij mee. Als ondernemer heb ik veel geleerd en ik heb nu een stevige basis voor mijn onderneming waarop ik verder kan bouwen.”

Wat klanten nog meer over ons zeggen?

Ondernemersopleiding

Ik gun iedereen een Cees en Barry!

Individuele coaching

Na afloop van elke coachsessie had ik weer honderdduizend ideeën

Individuele coaching

Door de coaching van Cees Verbree weet ik heel goed welke richting ik op wil met mijn bedrijf Foodtality

Ik kom op: