Na afloop van elke coachsessie had ik weer honderdduizend ideeën

"Cees Verbree leerde mij de regie in het acquisitiegesprek te houden. Een vaardigheid waar ik levenslang plezier van houd."

In 2017 begon mijn samenwerking met Cees Verbree. Ik wilde naar een hoger level en ik wilde verkoopvaardigheden leren. Cees kon mij daarbij helpen. Terugkijkend zie ik een mooi proces waarin Cees een stukje meeliep op mijn ondernemerspad. Een proces van vallen, opstaan en steeds weer doorgaan. Na afloop van elke coachsessie had ik weer honderdduizend ideeën en kon ik weer een maand verder. Als ik ergens tegenop zag, bijvoorbeeld de gang naar Toyota of het advocatenkantoor op de Zuidas, dan spraken we dat uitvoerig door. Ook leerde Cees mij de regie in het acquisitiegesprek te houden. Een vaardigheid waar ik levenslang plezier van houd.

Je hebt ook een aantal typische ‘Cees’ uitspraken, zoals:

  • “Als je niets gevraagd wordt, hoef je ook niets te zeggen.”
  • “Je moet over het wat praten, niet over hoe. Daarvoor moeten ze bij jou zijn.”
  • “KOE (Kaken Op Elkaar).”

"Cees leerde mij voor mijn waarde te gaan staan. Hij liet me mijn management-, bedrijfskundige- en coachervaring te gelde te maken."

Cees leerde mij voor mijn waarde te gaan staan. Hij liet me mijn management-, bedrijfskundige- en coachervaring te gelde te maken. Ik weet nu hoe ik een verkoopgesprek opbouw en hoe ik daarin de regie houd. Cees heeft me naar een hoger level gestimuleerd, van Unique Kleur & Stijl naar Unique Personal Branding. Niet alleen aan de buitenkant, maar vanuit een intrinsieke motivatie en passie. Hij drukte me steeds weer op het hart: “Jij leert mensen te accepteren, dat ze mogen zijn wie ze zijn en dat ze waardering mogen hebben voor zichzelf. Daardoor gaan ze groeien en dat wordt zichtbaar.” Cees, ik wil je bedanken voor de jaren dat we samen optrokken. Voor alles wat je mij hebt geleerd. Ik heb ontzettend veel waardering voor wie je bent, als mens, als adviseur en als ondernemer. Ik beveel je van harte aan in mijn netwerk.

Wat klanten nog meer over ons zeggen?

Ondernemersopleiding

Ik gun iedereen een Cees en Barry!

Individuele coaching

Door de coaching van Cees Verbree weet ik heel goed welke richting ik op wil met mijn bedrijf Foodtality

Training

Gestructureerde verkoopgesprekken aanleren, zonder m’n eigen stijl te veranderen

profielfoto aad wagner

Ik kom op: