Gestructureerde verkoopgesprekken aanleren, zonder m’n eigen stijl te veranderen

"Een goed verkoopgesprek voeren, vond ik lastig."

Aad Wagner is grafisch vormgever en illustrator en heeft de training Commercieel succesvol worden én blijven gevolgd.

“Ik heb een creatief beroep en kan makkelijk contact maken met andere mensen. Maar contact leggen of een deal sluiten was voor mij totaal wat anders. Een goed verkoopgesprek voeren, vond ik lastig.

Via mijn netwerk ben ik met Cees Verbree en Barry Kouer van Honescon in contact gekomen. Ik had gelijk het gevoel dat deze training precies was wat ik nodig had.”

"Ik sluit nu veel meer deals én heb blijere klanten."

“Samen met Cees Verbree ging ik aan de slag om een goede structuur op te zetten voor mijn verkoopgesprekken. Waarbij mijn eigen stijl leidend bleef. Het resultaat is dat ik gestructureerde verkoopgesprekken voer en daarbij doelgericht te werk ga. Het mooiste van dit alles: ik voer gesprekken zoals ik eerder ook deed. Alleen door gesprekken anders voor te bereiden en alert te zijn op de signalen van mijn klant, kan ik de behoeftes van mijn klant veel beter invullen. Mijn offertes sluiten daardoor beter aan op de vraag van mijn klanten. De handvatten en praktische tips van Cees leverden mij goede verkoopgesprekken en betere offertes op. Ik sluit nu veel meer deals én heb blijere klanten.”

Wat klanten nog meer over ons zeggen?

Ondernemersopleiding

Ik gun iedereen een Cees en Barry!

Individuele coaching

Na afloop van elke coachsessie had ik weer honderdduizend ideeën

Individuele coaching

Door de coaching van Cees Verbree weet ik heel goed welke richting ik op wil met mijn bedrijf Foodtality

Ik kom op: