Personeel Beheer

Samen met René Vet van Personeel Beheer helpen wij organisaties met het beschikbare potentieel meer te doen in minder tijd. Een nog hoger rendement behalen dus. Dit doen we door onze kennis op het gebied van bedrijfsstrategie en bedrijfsvoering te koppelen aan de strategische Human Resources kennis van René. René Vet weet als geen ander hoe je mensen op een passende en optimale wijze kunt inzetten in een organisatie. Meer werkplezier zorgt voor betere prestaties en minder verzuim. Daarom is de specialistische kennis van René van grote toegevoegde waarde.

"Het zijn jouw mensen die het verschil maken."

René Vet

René Vet is eigenaar van Personeel Beheer. De mens maakt de organisatie. Jouw mensen maken dus het verschil. Zij staan jouw klanten te woord en bepalen uiteindelijk de kwaliteit van de dienst of het product. Maar hoe trek je de juiste mensen aan? Hoe hou je de beste binnen je bedrijf? En hoe haal je het beste in ze naar boven? Dat zijn vraagstukken waar René zich sinds 2006 mee bezig houdt. Zijn passie ligt in het helpen van bedrijven die de kennis of kunde niet hebben voor dergelijke vraagstukken, maar zich ook bewust zijn van het feit dat ze zonder hun medewerkers eigenlijk geen bedrijf hebben.

Personeel Beheer: menselijk kapitaal voor optimaal resultaat

Personeel Beheer onderzoekt op integere en oprechte wijze samen met organisaties hoe het menselijk kapitaal van deze organisaties op het gebied van personeelszaken en organisatieadvies optimaal kan worden benut. Dit doen zij door gezamenlijk mogelijkheden en oplossingen te bedenken om de gestelde doelstellingen van de organisaties nog efficiënter te realiseren. Hierdoor zijn mensen (nog meer) gemotiveerd en betrokken, groeit het rendement en wordt de continuïteit van de organisaties nog beter gewaarborgd.

"Mensen bepalen uiteindelijk de kwaliteit van een dienst of product."

René, Cees en Barry vullen elkaar uitstekend aan

De kracht van Cees en Barry ligt in het ontwikkelen van een praktisch toepasbare bedrijfsstrategie. Zij hebben veel ondernemers geholpen bij de organisatorische, operationele en financiële kant van het ondernemen. Cees en Barry zijn daarnaast specialisten in sales en accountmanagement. Een onmisbaar aspect om commerciële doelen efficiënter te behalen, is een goed doordacht en door de mensen gedragen personeelsbeleid. En daar ligt juist de strategische en verbindende kracht van René Vet. Daarom is René een zeer waardevolle aanvulling op Cees en Barry.

Meer strategisch partners van Honescon:

Ik kom op: